Bjorn is hier geweest met vrienden

Bij een tekst op een lantaarnpaal

Workshop Bjorn – Niekée: Britt

Een reactie plaatsen

Drugs is een maatschappelijk probleem onder jongeren, net zoals alcohol. Willen verandert in moeten.
Britt, 13 jaar, laat in deze workshop Bjorn als gebruiker zien en demonstreert ook hoe verslaving isoleert en zelfs depressiviteit kan veroorzaken. Met Bjorn loopt het, kort gezegd, niet goed af.
Dank je wel, Britt, voor dit indringende verhaal en dank je voor je compliment: Origineel en leuk bedacht.

Dit is tevens het laatste verhaal in deze workshopronde van Bjorn is hier geweest met vrienden. We zijn door jullie verhalen heen. Dank je wel, kids van Agora-Niekée voor deze bijzondere ervaring. Misschien sturen jullie nog eens wat op, wie weet.

Groetjes van Dianne van Bjorn is hier geweest met vrienden.

Bjorn had teveel xtc gebruikt. Hij werd koekoek. Hij liep langs een lantaarnpaal en dacht: kijk eens wat dit is. Ik heb hier een zwarte pen. Nou ik ben zeer stoer dus ik ga schrijven op een zeer mooie paal 🙂🙂
De volgende dag had hij paddo’s op en werd weer helemaal koekoek. Toen zag hij de paal weer en schreef er weer wat bij. De volgende dag had hij teveel wiet gesmoked en werd high en liep hij weer langs de paal en schreef er weer iets bij. Toen kwam hij erachter dat er overal camera’s hingen. Een paar dagen later was hij gevlucht naar Nagiria en toen hij daar aan kwam met het vliegtuig stonden er allemaal beveiligers om hem heen met geweren omdat hij xtc, paddo’s, wiet en drank in zijn koffer had en daardoor moest hij zijn dna inleveren en kwamen ze erachter dat hij dat had opgeschreven op die mooie paal. Toen werd hij depressief. Omdat hij geen vrienden had en omdat hij alcoholist was, zocht hij een touw. Einde.

_

Auteur: bjornishiergeweestmetvrienden

'Bjorn is hier geweest met vrienden' is een project dat in 2011 is bedacht en gestart naar aanleiding van een gevonden tekst op een lantaarnpaal en waarbij we zoveel mogelijk schrijvers, dichters, kunstenaars, fotografen, illustrators, striptekenaars enz. willen oproepen om een bijdrage te maken rondom deze lantaarnpaaltekst. Alle bijdragen worden verzameld en gepubliceerd. Zie je dit als een leuke uitdaging, doe dan met ons mee. We bieden geen geld maar een eeuwige plek op het Bjorn is hier geweest met vrienden-blog, met, uiteraard, je naam en de link naar je website. Kijk voor meer informatie op onze blogpagina: Bjorn is hier geweest met vrienden, introductie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.