Bjorn is hier geweest met vrienden

Bij een tekst op een lantaarnpaal

Workshop Bjorn – Niekée: Madelief

Een reactie plaatsen

Madelief (13) had er zin in. Schrijven met heel veel lol, niks is te gek. Tijdens de workshop zocht ze het woord cheeseburger op haar telefoon, ze kon het niet vinden, maar je krijgt er wel lekkere trek van, zeker als je nog een eind met de trein naar huis moet.

Dank je wel, Madelief, voor je enthousiasme. Je schreef als commentaar: Leuk en origineel Dat was te merken, het kon je niet gek genoeg zijn. Ik denk wel dat Bjorn van cheeseburgers houdt en ook op tijd een trein moet halen :-)

Groetjes van Dianne van Bjorn is hier geweest met vrienden

_

Auteur: bjornishiergeweestmetvrienden

'Bjorn is hier geweest met vrienden' is een project dat in 2011 is bedacht en gestart naar aanleiding van een gevonden tekst op een lantaarnpaal en waarbij we zoveel mogelijk schrijvers, dichters, kunstenaars, fotografen, illustrators, striptekenaars enz. willen oproepen om een bijdrage te maken rondom deze lantaarnpaaltekst. Alle bijdragen worden verzameld en gepubliceerd. Zie je dit als een leuke uitdaging, doe dan met ons mee. We bieden geen geld maar een eeuwige plek op het Bjorn is hier geweest met vrienden-blog, met, uiteraard, je naam en de link naar je website. Kijk voor meer informatie op onze blogpagina: Bjorn is hier geweest met vrienden, introductie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.