Bjorn is hier geweest met vrienden

Bij een tekst op een lantaarnpaal

Workshop Bjorn – Niekée: Lize

Een reactie plaatsen

Ook Lize heeft hard gewerkt aan deze workshop. In opperste concentratie ontraadselde zij de tekst op de bjorn-lantaarnpaal.

Bjorn is hier geweest met vrienden. Dit staat op een paal in de stad.
Bjorn is een jongen met heel veel vrienden. Op een dag was hij heel erg boos op zijn ouders en ging naar de hangplek van hem en zijn vrienden, die hangplek was bij een paal. Die paal is een speciale plek voor Bjorn. Hij schrijft er allemaal dingen op. Na een tijdje kwamen zijn vrienden. Zij waren ook allemaal boos op hun ouders. Toen ze er over hadden gepraat besloten ze om weg te lopen en ze gingen allemaal hun spullen pakken. Toen ze allemaal terug waren van spullen pakken, Bjorn had ook een stift meegenomen. Ze gingen weg. En Bjorn schreef voor het laatst iets op die paal. Hij schreef: “Bjorn is hier geweest met vrienden” met nadruk op geweest want ze waren van plan om nooit meer terug te komen.

Dank je wel voor je verhaal en je mooie illustratie, Lize. Het was een plezier om je eraan te zien werken. Ik hoop wel dat Bjorn ooit weer naar huis komt. En dat hij jullie verhalen leest. Misschien kan hij ons dan eindelijk eens vertellen of het allemaal klopt.

Groetjes van Dianne van Bjorn is hier geweest met vrienden

_

Auteur: bjornishiergeweestmetvrienden

'Bjorn is hier geweest met vrienden' is een project dat in 2011 is bedacht en gestart naar aanleiding van een gevonden tekst op een lantaarnpaal en waarbij we zoveel mogelijk schrijvers, dichters, kunstenaars, fotografen, illustrators, striptekenaars enz. willen oproepen om een bijdrage te maken rondom deze lantaarnpaaltekst. Alle bijdragen worden verzameld en gepubliceerd. Zie je dit als een leuke uitdaging, doe dan met ons mee. We bieden geen geld maar een eeuwige plek op het Bjorn is hier geweest met vrienden-blog, met, uiteraard, je naam en de link naar je website. Kijk voor meer informatie op onze blogpagina: Bjorn is hier geweest met vrienden, introductie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.