Bjorn is hier geweest met vrienden

Bij een tekst op een lantaarnpaal

Workshop Bjorn – Niekée: Esmee

Een reactie plaatsen

Tijdens de workshop Bjorn zag ik dat Esmee in het Engels schreef. Zij vertelde mij dat zij, hoewel zij van thuis uit Nederlandstalig is, het liefste Engels schrijft en spreekt met haar vrienden omdat ze zich dan beter kan uitdrukken. Daarom vandaag een heel bijzondere Bjorn.

Dank je wel, Esmee, voor deze invulling van de workshop. Heel bijzonder, want zo’n Bjorn hadden we nog niet en mogen we toch maar trots aan Bjorn is hier geweest met vrienden toevoegen. Great story!

Groetjes van Dianne van Bjorn is hier geweest met vrienden

_

Auteur: bjornishiergeweestmetvrienden

'Bjorn is hier geweest met vrienden' is een project dat in 2011 is bedacht en gestart naar aanleiding van een gevonden tekst op een lantaarnpaal en waarbij we zoveel mogelijk schrijvers, dichters, kunstenaars, fotografen, illustrators, striptekenaars enz. willen oproepen om een bijdrage te maken rondom deze lantaarnpaaltekst. Alle bijdragen worden verzameld en gepubliceerd. Zie je dit als een leuke uitdaging, doe dan met ons mee. We bieden geen geld maar een eeuwige plek op het Bjorn is hier geweest met vrienden-blog, met, uiteraard, je naam en de link naar je website. Kijk voor meer informatie op onze blogpagina: Bjorn is hier geweest met vrienden, introductie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.