Bjorn is hier geweest met vrienden

Bij een tekst op een lantaarnpaal

Bjorn is hier geweest met vrienden: Warket

Een reactie plaatsen

 

Zet u voorlopig neer in mijn theater. Er is nog een zitplaats vrij. Ik ben een clown. Ik droom maar over vleugels geven en nemen. De maan stond vanochtend niet op haar plaats. Aan de overkant zag ik twee pubers elkaar oneindig lang kussen. Ook dat gaat voorbij. Ik weet niet eens hoe ik zoiets in uw plaats moet voelen. Een clown kan alleen maar in vingers knijpen en spelen met een olifant. Hoelang is het geleden dat u nog heftig en vrolijk naar uw moeder gekeken hebt?
Het is hier stil. Zal ik ondertussen wat vliegen meppen om u te verbazen of zullen we verstoppertje spelen? Pot-pot-pot en jij bent af. Op die manier zullen we nooit de nacht overleven tenzij we ons een leeuwerik herinneren.
Morgenochtend in proper ondergoed lijkt alles weer zo normaal met oploskoffie in een jat en die dodelijke sigaret. Dan koop ik een spuitbus voor een nieuw verhaal.

Met dank aan Warket
 
© Bjorn is hier geweest met vrienden, foto: Jo Hendriks

Auteur: bjornishiergeweestmetvrienden

'Bjorn is hier geweest met vrienden' is een project dat in 2011 is bedacht en gestart naar aanleiding van een gevonden tekst op een lantaarnpaal en waarbij we zoveel mogelijk schrijvers, dichters, kunstenaars, fotografen, illustrators, striptekenaars enz. willen oproepen om een bijdrage te maken rondom deze lantaarnpaaltekst. Alle bijdragen worden verzameld en gepubliceerd. Zie je dit als een leuke uitdaging, doe dan met ons mee. We bieden geen geld maar een eeuwige plek op het Bjorn is hier geweest met vrienden-blog, met, uiteraard, je naam en de link naar je website. Kijk voor meer informatie op onze blogpagina: Bjorn is hier geweest met vrienden, introductie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.